11/01/2021

6D Sports Nutrition nieuwe sponsor van de Vlaamse schaatsunie!

De VLSU is zeer blij met het nieuwe partnership met 6D Sports Nutrition. Met deze samenwerking worden onze sporters ondersteund met de beste producten op de markt van voedingssupplementen.

foto: shorttrackteambel

6D Sports Nutrition ontwikkelt samen met Bakala Academy en Medix Laboratoires pure, wetenschappelijk onderbouwde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor recreatieve & professionele sporters. Alle ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitgebreid getest op efficiëntie. Op basis van academische kennis en jarenlange ervaring bieden zij hoogwaardige, perfect gedoseerde ondersteuning voor al uw doelen. Als resultaat van een succesvolle samenwerking tussen deze twee innovatieve spelers, staat 6d Sports Nutrition voor transparantie, puurheid en efficiëntie.

Naast de ondersteuning voor onze topsporters is er ook voor u als VLSU lid een mooi voordeel te behalen bij de aanschaf van de voedingssupplemenetn van 6D Sportsnutrition. Via je club kun je een speciale bestelcode ontvangen voor een speciale korting op je aankopen in de webshop van 6D Sportsnutrition.

Ben je (nog) geen lid bij ons, maar wel sympathisant  van de schaatssport, dan kun je ook meeprofiteren van onze partnership. Gebruik op de webshop van 6D sportsnutrition de kortingscode 'VLSU10' voor een korting van 10% op jou aankoop.

foto: Loena Hendrickx

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE