08/03/2024

BK shorttrack 2024

 

Van 23 maart tot 24 zal Sportoase Groot Schijn twee dagen lang het decor voor het KSBF BK Shorttrack 2024 presented by Nationale Loterij en Sporting A zijn!

 

Het BK Shorttrack is het grootste shorttrackevent op Belgische bodem. Enkele honderden fans zullen onze nationale shorttracktop live kunnen aanmoedigen tijdens de titelstrijd op de verschillende afstanden.  Mede door het hoog entertainmentgehalte en spektakel van de races en een initiatie kunstschaatsen wordt het BK shorttrack ongetwijfeld een onvergetelijk evenement.

 

Weten Hanne en Stijn Desmet voor de ogen van de enthousiaste toeschouwers de Belgische titel Shorttrack binnen te halen, of steken de de andere Belgische toppers hier een stokje voor? Eén ding is zeker; bij zowel de schaatsers, de omkadering, als de fans giert de adrenaline door het lijf tijdens dit topevenement dat u echt niet wil missen, met een prachtig uitzicht over de shorttrackpiste geniet u elke seconde van dit shorttrackgeweld!

 

Hierbij het (voorlopige) programma;

Zat 23/03/2022

10.30uur – 16.30uur

Voorrondes

Kwartfinales

Finales Jeugdcategorieën

 

Zon 24/03/2022

Halve Finales

Finales

Relay

Mix relay

 

FOODMAKER

Tussen de wedstrijden door kunt u genieten van een hapje en een drankje in de sfeervolle Foodmaker op de tweede verdieping.

 

TOEGANG

Toegangstickets 23 maart/ 24maart - € 5 p/dag en € 8 passe-partout 2 dagen zijn binnenkort verkrijgbaar via :

 

https://store.ticketing.cm.com/BelgischKampioenschShorttrack2024

 

VIP tickets verkrijgbaar voor zondag 24 maart via mail events@kbsf.be

 

BEREIKBAARHEID

 

Sportoase Groot Schijn

Ruggeveldlaan 488

2100 Deurne (Antwerpen)

 

Sportoase Groot Schijn beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bij de parkeerautomaat van Sportoase Groot Schijn is een uitrijkaart verkrijgbaar tegen betaling.

Sportoase Groot Schijn is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer., zowel buslijn 19, 33 en 410 als Tramlijn 10 en 5 brengen u tot bij de bestemming, afstappen doet u aan halte Ruggeveld.

 

FOTO Soenar Chamid

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE