18/05/2021

Een mooie afsluiter van het kunstschaatsseizoen

De laatste wedstrijden van het seizoen 2020-2021 zijn achter de rug. We hebben enorm genoten van al jullie optredens dit seizoen. Veel zijn er niet kunnen doorgaan jammer genoeg door de aanhoudende beperking in de sportsector maar we hebben dubbel zo hard genoten van de evenementen die er wel waren.

Deze maand vonden er maar liefst drie wedstrijden plaats en 1 competition level test, verspreid over 2 weekends. Het waren natuurlijk speciale edities van de wedstrijden, en test, omdat er enkels schaatsers toegelaten waren die jonger waren dan 13 jaar. Op 8 mei begonnen we de dag met de competiton level test gevolgd door de wedstrijd, Beker van de stad Leuven. Op 13 mei vond de A en B competitie , Hivernia cup plaats gevolgd door een leuke recreanten wedstrijd, Spring cup op 14 mei.

Desondanks dat er geen publiek was toegelaten hadden wij alvast telkens het gevoel dat we vanop de eerste rij konden meekijken! Hartverwarmend om alle leuke foto’s en video’s van de mooie prestaties te zien passeren op jullie social media.

We willen graag alle ouders en trainsters bedanken om de schaatsers zo goed te ondersteunen en te motiveren tijdens moeilijke tijden. Het is niet gemakkelijk geweest om weer een seizoen te hebben waar de toekomst vaak onduidelijk was waardoor we allemaal veel vragen hadden. Maar jullie hebben veel moed en geduld getoond en dat wordt zeker beloond.

Het einde van dit seizoen heeft ons veel energie gegeven om er vol tegenaan te gaan en we kijken alvast enorm uit naar jullie prestaties van volgend seizoen!

See you next season!

 

 

foto's van links naar rechts: team ansje bocklandt - pirouette leuven - hivernia

 

EA

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE