26/04/2022

Eerste editie Ice Crystal Trophy of Synchronized Skating in Gent

Afgelopen zaterdag 23 april vond de allereerste editie van de Ice Crystal Trophy of Synchronized Skating plaats op het Gentse ijs. Een internationale wedstrijd voor synchroonschaatsers waarin maar liefst 26 teams het tegen elkaar opnamen in zeven niet-ISU-categorieën. Teams uit België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zweden en Noorwegen gaven het beste van zichzelf in een spannende competitie.

Deze internationale wedstrijd gold tevens als Belgisch Kampioenschap en Criterium voor de aanwezige negen Belgische teams uit vier verschillende clubs. Via deze link kan je alle resultaten terugvinden. En via deze livestreamlink kan je alle nummers herbekijken, in het geval dat je iets gemist hebt, met dank aan WEB Vlaanderen om alles mooi in beeld te brengen.

Alsook bedankt aan de Gentse kunstschaatsclub GSK voor de organisatie, maar ook aan de vele vrijwilligers, het jury- en technisch panel, de fotografen, de sponsoren, de coaches en hun binnen- en buitenlandse teams en hun omkadering. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest. Met deze wedstrijd sloten de synchroonschaatsers hun bijzonder schaatsseizoen af. Op naar wat rust en dan weer klaarstomen voor het volgende seizoen!

Foto: Skate Synchro Photo

AD

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE