20/04/2021

Herlaad jouw sportclub

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. De jouwe ook? Dan is het dringend tijd voor een re-match! De Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid werkten aan een actieplan om jouw club te herladen. Vanaf NU kan je terecht op www.herlaadjouwsportclub.be voor webinars, opleidingen, financiële steun en begeleidingsprogramma’s met Maarten Vangramberen als coach!

Maarten Vangramberen is een bekende sportanker, presentator en zelf ook gemotiveerd sporter. Speciaal voor deze campagne kruipt hij in de rol van coach voor alle sportclubs in Vlaanderen. Samen stomen we jouw club klaar voor de toekomst.

Via de campagnepagina www.herlaadjouwsportclub.be, kan je alle informatie snel en gemakkelijk op één locatie terug vinden. Hier kan jij als sportclub terecht voor steunaanvragen zoals een sportnoodlening, concrete begeleidingen en schrijven gratis opleidingen en webinars naar aanleiding van de impact van COVID-19.

Neem zeker alvast een kijkje op deze gloednieuwe website en schrijf je daar in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het ruime aanbod. De finish is in zicht!

EA

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE