04/02/2021

In memoriam: Marcel Ceulemans

De Raad van Bestuur van de KBSF /VLSU heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van de heer Marcel Ceulemans. Ondanks dat Marcel voor velen binnen de schaatswereld niet welbekend was, is hij van immens grote waarde geweest voor het Vlaamse schaatsen. Met veel toewijding en een grote betrokkenheid was Marcel de ondersteunde kracht in het fusietraject van de VSB en VKSB tot de nieuwe VLSU. Zonder enige affiniteit met de schaatswereld maar met een enorme passie voor goed bestuur in de sport, begeleidde hij het proces en stuurde bij daar waar nodig.

Gaby Deckmijn reageert namens de Raad van Bestuur verslagen op het nieuws van het overlijden van Marcel; 'We zullen Marcel herinneren als een warme persoonlijkheid. Zonder zelf in de spotlight te willen staan, was hij een grote steun in het traject dat doorlopen moest worden. Zijn ervaring en sterke vaardigheden hebben er aan bijgedragen dat de fusie op een succesvolle manier is voltooid.'

Namens de gehele Belgische schaatswereld wensen we Marcel's echtgenote, zijn kinderen en verder familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 

 

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE