08/01/2024

Pannonia Open 2024

Afgelopen week kon je onze shorttrackers terugvinden in Boedapast  voor een gezamelijke stage met een aantal andere nationale teams waaronder Nederland en Hongarije. Terwijl de meeste senioren terug huiswaarts keren sloten onze junioren, samen met een aantal senioren  deze week af met de Pannonia Open 2024, een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarop onze Belgische talenten zich kunnen meten met hun leeftijdsgenoten! 

Er werden in Boedapest mooie resultaten behaald...

Aleyandro Rivero Maerschalck eindigde op een hele mooie 4e plaats overall klassement bij de junioren, in het klassement van de junioren A deed hij het nog beter, 2e in het algemene klassement! Op de 500m reed Aleyandro een nieuw nationaal juniorenrecord, gefeliciteerd!

Warre Noiron eindigde in het algemene juniorenklassement op de 9e plaats, in het klassement van de junioren A haalde hij de 6e plaats. 

Lowie Dekens stond op plaats 10 in het algemene juniorenklassement, een hele mooi 4e plaats in het klassement voor de junioren B! 

Fré Van Damme eindigde op de 16e plaats in het algemene juniorenklassement, 10e bij de junioren A. 

Larsen Casubolo was 22e in het algemene klassement van de junioren, hij haalde de 11e plek bij de junioren B. 

Tijmen van Laethem eindigde op de 23e plaats in het eindklassement bij de junioren. Bij de junioren B haalde hij de 12e plaats in het eindklassement. 

Warre Pollet eindige op de 33e plaats in het algemeen klassement van de junioren, 15e plaats bij de junioren A. 

Mirthe Michielsen eindigde in het algemeen klassement bij de vrouwen op de 16e plaats, bij de junioren B resulteerde dit in een 12e plaats.

Lotta Van Herck stond op de 30e plaats in het algemeen klassement bij de vrouwen, bij de B junioren haalde ze de 23e plaats in het eindklassement.

Caroline Vandenbulcke stond in het algemeen klassement bij de vrouwen op de 35e plaats, in het eindklassement bij de vrouwen senioren behaalde ze de 3e plaats.

Bij de senioren mannen geen algemeen klassement samen met de junioren …

Enzo Proost behaalde de 7e plaats in het eindklassement bij de mannen.

Robbe Volckaert eindigde op plaats 8 in het eindklassement .

Warre Van Damme stond op plaats 10 in het eindklassement.

Ken Bronselaer eindigde op plaats 14 bij de mannen.

Alexander Van Buren haalde de 15e plaats in het eindklassement bij de mannen.

De volledige uitslagen kan terugvinden op shorttracklive.info 

 

SVG

FOTO Rino Vanhooren

 

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE