07/11/2020

The battle

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Dankzij 6d sports nutrition organiseren we een echte battle tussen de kunstschaatsers en de snelschaatsers. Deze wedstrijd bestaat uit twee verschillende challenges. We hebben twee video’s gemaakt waar een oefening getoond wordt die typisch is voor het kunst- of snelschaatsen. De bedoeling is om deze oefening na te doen tot je niet meer kan! De hoofdprijs? Een uniek 6d sports nutition pakket!

Ben jij een kunstschaatser? Bekijk dan zeker video 1 om de oefening volledig onder de knie te krijgen, film jezelf en doe de oefening zo vaak mogelijk na elkaar!

Ben je een snelschaatser? Dan is challenge 2 een echte uitdaging voor jou! Bekijk de video, film jezelf en probeer om zo veel mogelijk herhalingen van de oefening uit te voeren.

Natuurlijk is er ook een fantastische prijs te winnen bij deze battle. Bij elke challenge roepen we 1 winnaar uit, dit zijn de schaatsers die de oefening het meeste na elkaar hebben uitgevoerd.

Neem deel en zet jouw filmpjes op instagram met #6dsportsnutriotionbattle en tag @vlaamse_schaatsunie. Op 18 november maken we de 2 winnaars bekend die een 6d sports nutrition sport pakket toegestuurd krijgen!

May the odds be in your favor!

 

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE